Personeelsadvies

U als HRM manager heeft er dagelijks mee te maken: in-, door- en uitstroming. Het zijn dé termen die onder het begrip job streaming vallen. Zoals elke HRM’er prima weet, heeft job streaming alles te maken met het vinden van de juiste job passend bij de kwaliteiten en ambities van de medewerker.

Naast het zichtbaar maken van de kwaliteiten en talenten van de medewerker, is Gloedvol de HRM-coach die re-integratie-, outplacementtrajecten en de zoektocht naar passend werk faciliteert. Duurzaam, want duurzaam HRM duurt het langst en is het meest efficiënt voor alle partijen. Gloedvol heeft een uitgebreid netwerk aan werkgevers paraat voor het opnieuw plaatsen van medewerkers. 

Zijn de kwaliteiten en ambities in kaart gebracht? Dan gaat Gloedvol gezamenlijk met de kandidaat op zoek naar een passende job bij de huidige of bij een andere werkgever. HRM-coaching puur natuur, dat is wat Gloedvol doet: kwaliteiten zichtbaar maken, krachten bundelen en het zo het beste uit de mensen halen. Zeker weten dat uw medewerker (weer) gaat schitteren!