Mijn Droom

Vandaag is het 5 jaar geleden dat ik van een paard gevallen ben. Een mooie bosrit op een heerlijke zomeravond eindigde op de EHBO van het ziekenhuis. Mijn arm was op diverse plaatsen gebroken en mijn pols was verbrijzeld Veel operaties volgden. Tussen alle operaties door heel veel fysiotherapie. Twee jaar geleden heb ik besloten om mijn pols vast te laten zetten. Hierdoor ben ik in een keer van mijn pijn afgekomen en kreeg ik, hoe raar ook, meer energie. Er kwam ruimte.

Terugkijkend op de afgelopen 5 jaar merk ik dat ik door deze val gedwongen werd rust te nemen. Het gaf mij tijd om na te denken, stil te zitten en bij te komen. Natuurlijk kwam de vraag Wat wil ik nou eigenlijk? Bij mij op. Waar word ik gelukkig van? Wat is mijn droom? En die laatste vraag, die bleef lang hangen en malen. Mijn droom! Ik begon mijn droom op te schrijven, stukje bij beetje. Eerst globaal, daarna steeds genuanceerder. Soms verschenen er mitsen en maren, soms zeer hardnekkige overtuigingen, maar altijd was mijn droom sterker en groter. Voorzichtig begon ik mijn droom uit te spreken naar anderen. Mijn droom werd concreter, kreeg handen en voeten, werd duidelijk. De volgende stap kon worden gezet. Ik zette mijn droom om in een zeer concreet doel met een aantal kleinere doelen eraan gekoppeld. Er kwam een stappenplan, met stappen die ik gewoon kon nemen. En uiteindelijk was daar het ondernemingsplan. Mijn droom: Gloedvol, laat mensen schitteren! was een waarheid geworden!

Inmiddels is  Gloedvol uitgegroeid tot een onderneming waar de menselijke maat van coaching bovenaan staat. Met een team van zeer betrokken coaches geven we vorm aan de dromen van anderen.