Schitterend back on track

Stel je eens een wereld voor die in het meest ideale geval bestaat uit een vrolijke, ambitieuze jeugd, tevreden werkende mensen en een goed verzorgde groep senioren. Een gloedvolle wereld vol tevredenheid.

Stel je eens voor: de wereld zoals die nu is. Waarschijnlijk zie je dan een wereld met een beroepsbevolking, met werkende mensen, met zieke mensen, met de jeugd van tegenwoordig en met een groep vergrijzende senioren. Met politici die van alles roepen en beloven, met jeugdwerkloosheid en met mensen die tot hun 67e door moeten werken. Kortom, een wereld met een vervelend bijsmaakje.

Maar wat nu als iedereen in staat is om zijn boterham te verdienen omdat iedereen een fijne werkplek heeft waar hij of zij werk kan doen waar die goed in is, in uitblinkt, zichzelf mag zijn en daardoor glimmend van trots door het leven gaat? Dan is de wereld een grote schitterende aardbol waar de zon (bijna) niet tegenop kan schijnen.

Uitblinken
Wist je dat Gloedvol speciaal in het leven is geroepen om mensen te laten schitteren? Om de allerbeste talenten in de mens te ontdekken en om deze talenten tot volle glorie te brengen? Jezelf laten schitteren kan van de een op de andere dag, maar het kan ook even tijd nodig hebben om de kracht in jezelf te ontdekken, om uit te vinden wat je het leukste vindt om te doen, iets leuks waar je je werk van kunt maken. Vaak zit het ‘m in de kleine dingen die je nodig hebt. Kleine dingen die heel groot lijken, handvatten, aanwijzingen, inzichten die je eigen wereld, maar ook die van een ander, letterlijk op zijn kop kunnen zetten.

Samen aan de slag
Gloedvol is er om mensen te helpen om (weer) te gaan schitteren, maar die dat op dit moment niet op eigen kracht kunnen. Natuurlijk zijn er in Nederland inwoners die om wat voor reden dan ook niet aan hun ideale baan kunnen komen. Zo zijn er mensen die niet zo mondig zijn, die introvert zijn, die bang zijn om voor zichzelf op te komen en die vastgelopen zijn op hun werkplek of in hun loopbaan. Die zijn er genoeg. Ze halen niet (meer) het beste uit zichzelf. En ook die mensen worden stukken vrolijker als ze elke dag lekker naar hun werk kunnen. Omdat het leuk is, niet alleen omdat het moet.

Helder
De ultieme droom van Gloedvol is om juist deze mensen te begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen talent. Daarbij is het uitgaan van je eigen kracht het belangrijkste en meest waardevolle uitgangspunt. Gloedvol helpt je op geheel eigen, zorgzame wijze bij de zoektocht naar jouw kracht. Die zoektocht verloopt niet altijd zonder slag of stoot. Je krijgt een spiegel voorgehouden: helder, eerlijk en realistisch. Je komt jezelf tegen, je boekt succes en je krijgt de deksel op je neus. En misschien nog wel een keer.

Wijzer worden
Deksel op je neus? Gloedvol staat voor je klaar, denkt met je mee, zoekt met je mee en leidt je op. Opleiden? Jazeker, vaak is een praktische training een ijzeren handvat om jezelf een stap voorwaarts te laten zetten. Want hoe zit het met je assertiviteit, sociale vaardigheden, etiquette en sollicitatievaardigheden? Het tot bloei brengen van je talenten kun je leren.

Dromen waarmaken
En nu echt aan het werk. Met jouw talenten, inzichten, valkuilen en ambities. Welke werkgever heeft dezelfde ambities, namelijk om jou te laten schitteren? Een werkgever die het beste uit jou weet te halen, zodat je een waardevolle bijdrage levert aan zijn organisatie en tegelijkertijd aan jouw eigen leven. Alleen op die manier kun jij het bedrijf en jezelf en dus een stukje van de wereld laten schitteren. Niet alleen nu, maar voor de rest van je leven. Wat een droom; wat een ambitie!

Gloedvol: helder, samen en realistisch.