Gloedvol onderneemt met passie

Het is een populair woord: passie. Klopt. Maar wat betekent het eigenlijk? Bij Gloedvol betekent het 'eigen', 'vanuit je hart', 'dicht bij jezelf' en vooral met veel enthousiasme en een positieve insteek. Het is niet voor niks dat Gloedvol mensen letterlijk wil laten schitteren. Iedereen heeft het in zich!

wonderen bestaan,
dat ben jij zelf

Wonderen bestaan, dat ben je zelf.

Wist je dat Gloedvol speciaal in het leven is geroepen om mensen te laten schitteren? Om de allerbeste talenten in de mens te ontdekken en om deze talenten tot volle glorie te brengen? Jezelf laten schitteren kan van de een op de andere dag, maar het kan ook even tijd nodig hebben om de kracht in jezelf te ontdekken, om uit te vinden wat je het leukste vindt om te doen, iets leuks waar je je werk van kunt maken. Vaak zit het ‘m in de kleine dingen die je nodig hebt. Kleine dingen die heel groot lijken, handvatten, aanwijzingen, inzichten die je eigen wereld, maar ook die van een ander letterlijk op zijn kop kunnen zetten.

 

volg je hart,
gebruik je hoofd

Volg je hart, gebruik je hoofd.

Gloedvol is er om die mensen te helpen om (weer) te gaan schitteren, die dat op dit moment niet kunnen. Natuurlijk zijn er in Nederland inwoners die om wat voor reden dan ook niet aan hun ideale baan kunnen komen. Zo zijn er mensen met geestelijke beperkingen, lichamelijke kwaaltjes, chronische ziektes, vervelende verslavingen, de gevolgen van een auto- of bedrijfsongeluk en ander tegenslag dat hen er van weerhoudt om in een lekker arbeidsritme te komen. Maar wat dacht je van al die mensen die niet zo mondig zijn, op leeftijd zijn, introvert zijn, die bang zijn om voor zichzelf op te komen en niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen? Ook die zijn er genoeg. En ook die mensen worden stukken vrolijker als ze elke dag aan het werk kunnen. Als ze maar weer een goede reden hebben om uit bed te komen.

Deksel op je neus? Gloedvol staat voor je klaar om je op te rapen, mee te denken, mee te zoeken en je op te leiden. Opleiden? Jazeker, vaak is een praktische training een ijzeren handvat om jezelf een stap voorwaarts te laten zetten. Want hoe zit het met je assertiviteit, sociale vaardigheden, etiquette en sollicitatievaardigheden? Het tot bloei brengen van je talenten kun je leren.

 

deel je dromen,
maak ze waar

Deel je dromen, maak ze waar.

En nu echt aan het werk! Met jouw talenten, inzichten, valkuilen en ambities in de binnenzak kun je aan de slag. Welke werkgever heeft dezelfde ambities als jij? Namelijk om jou te laten schitteren? Een werkgever die het beste uit jou weet te halen, zodat jij een waardevolle bijdrage levert aan zijn organisatie en tegelijkertijd aan jouw eigen leven. Alleen op die manier kun jij jezelf en het bedrijf en dus een stukje van de wereld laten schitteren. Niet alleen nu, maar voor de rest van je leven. Wat een droom; wat een ambitie!

 

tips voor succesvol
leven

Tips voor succesvol leven.

Volora por andi debit ut alissimust qui omnis exceper eperspereped maxim experuptate enem nametur rerem rem hicilia placcabo. Bore num quas alitatus serum restiis imusaepro tecest aut voloreh endunt minctes ab il es doluptam.